Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Helsinki
2023

Tervetuloa HyvinvointiAgoralle!

Ajankohta

9.11.2023
klo 13

Tapahtuma

Tervetuloa HyvinvointiAgora Helsinki 2023 tapahtumaan – innovatiiviseen kohtaamispaikkaan, jossa tulevaisuuden hyvinvointi muotoutuu yhdessä!

HyvinvointiAgora kutsuu sinut mukaan vuoden inspiroivimpaan tapahtumaan torstaina 9.11.2023 klo 13 - 16 Terkko Health Hubiin Helsinkiin. Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin. Pureudumme yhdessä hyvinvoinnin haasteisiin ja mahdollisuuksiin ekosysteeminäkökulmasta. Tänä vuonna Helsingissä teemana ovat ajankohtaiset aiheet: Hyvinvointialueiden muutokset, työvoimapula ja maahanmuutto. Tartumme rohkeasti teemoihin, tarjoten uusia näkökulmia ja ratkaisuja hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Tapahtumassa puhuvat mm. Professori ja yrittäjä Iiro Jussila ekosysteemien portfoliorahoituksesta sekä KaksPy Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Markku Kärmeniemi ja yrittäjät Tuomas ja Maritel Kurittu Koti-Medi Oy:sta sote-alan henkilöstöpulaan liittyvistä kysymyksistä sekä sote-palvelutarjoajien ajankohtaisista haasteista.

HyvinvointiAgora tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden keskustella ja kehittää yhteistoimintaa. Citizen Network liittää ponnistelumme HyvinvointiAgoran laajaan globaaliin ekosysteemiin – osallistumalla sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan. Rakennamme yhdessä paikallista, kansallista ja kansainvälistä ulottuvuutta yhdessä muiden Citizen Network verkoston toimijoiden kanssa ympäri maailmaa. Yhdessä voimme vaikuttaa ihmisten ja ympäristömme hyvinvointiin!

HyvinvointiAgora on luotu sinulle, joka haluat olla osa hyvinvointitoiminnan kehitystä Suomessa ja maailmalla. Tapahtuma yhdistää vahvuutemme, luo ymmärrystä kehitysalueista ja pureutuu hyvinvointitoiminnan esteisiin. Me uskomme kasvokkain kohtaamisen voimaan digiaikana. Tule mukaan ja luodaan yhdessä hyvinvoinnin tulevaisuus!

Tilaisuuteen pääsee vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu mukaan heti! Tilaisuudessa kuvataan ja osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän.

Tapahtuman aihetunniste #hyvinvointiagora

Ohjelma

Klo

Tilaisuus

13.00

Tapahtuman avaus

Toimitusjohtaja Markus Vähälä, Citizen Network Osuuskunta

13.15

Ensimmäinen puheenvuoro

Kärsitäänkö Suomessa sote-alalla henkilöstöpulasta? - Ratkaisuja ja kehityssuuntia Suomelle

Toimitusjohtaja Markku Kärmeniemi, KaksPy Palvelut Oy

13.45

Toinen puheenvuoro

Koti-Medin ratkaisu Sote-alan henkilöstötilanteen parantamiseksi Suomessa

Maritel Kurittu, Koti-Medi Oy:n perustaja hallituksen puheenjohtaja
Tuomas Kurittu, Koti-Medi Oy:n toimitusjohtaja

Keskustelua

14.30

Kahvitarjoilu ja työskentelyä Agoralla

15.00

Kolmas puheenvuoro

Rahoituksen tulevaisuus – Portfoliosta ekosysteemeihin

Iiro Jussila
Toimitusjohtaja, Capital Six Oy
Professori, LUT yliopisto

15.45

Päätössanat

Toimitusjohtaja Markus Vähälä, Citizen Network Osuuskunta

16.00

Tapahtuman päätteeksi yhteiskuva

Puhujat

Markku
Kärmeniemi

Toimitusjohtaja

KaksPy Palvelut Oy:n toiminta perustuu toipumisorientaatioon ja Markku johtaa KaksPy:n toimintaa tämän filosofian mukaisesti intohimoisesti. Hän ymmärtää, että jokaisella palvelunkäyttäjällä on omat tarpeensa ja toiveensa. Markku on sitoutunut ohjaamaan ammattitaitoista ja ystävällistä henkilökuntaa kohti yhteistä päämäärää: henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämistä ja tavoitteiden saavuttamista.

Markku ei pelkää haasteita, vaan kääntää ne mahdollisuuksiksi. Hänen johtajuutensa on voima, joka luo positiivista muutosta sekä henkilökunnassa että palvelunkäyttäjissä. Hän ymmärtää, että vakavassa työssä on tilaa myös inhimillisyydelle ja ymmärtämykselle.

Iiro
Jussila

Professori ja yrittäjä

Portfoliorahoitus ja ekosysteemiajattelu ovat Iiron intohimoja. Hän ymmärtää, että menestyvä liiketoiminta on kokonaisuus, joka voi kasvaa vuorovaikutteisessa ympäristössä. Iiron konsultointi yrittäjille, johtajille ja hallinnolle Capital Six Oy:ssä ovat osaa tätä ekosysteemiajattelua – hän auttaa organisaatioita näkemään suuremman kuvan ja löytämään parhaat mahdollisuudet.

Iiro Jussila on  tulevaisuuden rakentaja. Hänen kokemuksensa ja tietonsa liiketoiminnan kehittämisestä luovat vankan perustan organisaatioiden menestykselle. Viimeisen vuoden aikana Iiro on sparrannut ja valmentanut erilaisia organisaatioita, järjestöistä ja osuuskunnista pk-yrityksiin ja yhteistyöelimiin.

Lisäksi Iiro on LUT-yliopiston johtamisen ja organisoinnin professori, joka on omistautunut systeemisen muutoksen tutkimiseen ja kehittämiseen. Hänen johdollaan organisaatiot voivat löytää uusia näkökulmia ja saavuttaa merkittävää menestystä

MaritelKurittu

Sairaanhoitaja ja kotihoidon asiantuntija

Maritel on syntynyt Manilassa Filippiineillä vuonna 1968 ja saapunut Suomeen 90-luvun alussa. Hän on Koti-Medi Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä sairaanhoitaja (AMK).Suomeen muutettuaan hän pääsi toteuttamaan unelmaansa ja valmistui sairaanhoitajaksi Espoon Omnian kautta vuonna 1998.

Kotihoidosta kiinnostunut Maritel teki päättötyönsä kotihoitoon liittyen. Hänen kokemuksensa sairaanhoidon eri osa-alueista vaikuttavat KotiMedin palveluiden hyvään laatuun. Hänen intohimonsa hoivatyöhön ja yksilölliseen huolenpitoon näkyvät vahvasti hänen työssään.

TuomasKurittu

Toimitusjohtaja

Tuomas Kurittu on ekonomi ja toimitusjohtaja, jolla on vahva yrittäjätausta.Hän perusti yhden Euroopan ensimmäisistä pienvarastoyhtiöistä ja laajensi sen menestyksekkäästi Suomeen ja Ruotsiin. Tuomas on myös työskennellyt alan suurimpien toimijoiden kanssa Euroopassa, mikä on antanut hänelle laajan näkemyksen liiketoiminnasta.

Tuomas on sekä yrittäjä, että myös intohimoinen kehittäjä. Hänen johtajuutensa ja kokemuksensa ovat olleet avain Koti-Medi Oy:n menestykseen. Hän on omistautunut liiketoiminnan kehittämiseen ja tulevaisuuden organisaatioiden rakentamiseen.

Tapahtumat

24
Tam

HyvinvointiAgora: Hyvinvoinnin ekosysteemi koulutus Lahti

24.1.2024, klo 13.00
26
Tam

HyvinvointiAgora: Hyvinvoinnin ekosysteemi koulutus Helsinki

26.1.2024, klo 10.30

Agora

HyvinvointiAgora on Citizen Network Osuuskunnan hyvinvointitoiminnan edistämiseen kehittämä kansainvälinen konsepti – tulevaisuusorientoitunut jatkuvan keskustelun alusta, joka haastaa osallistujat nostamaan kissat pöydälle, vahvistamaan hyvinvointitoimijoiden sektorirajat ylittävää yhteisymmärrystä ja löytämään kestäviä ratkaisuja hyvinvoinnin rakentamiseen.

Hyvinvointialan yrittäjä, yritysjohtaja, osuustoimintajohtaja, järjestöjohtaja, asiantuntija, liiketoiminnan kehittäjä, päättäjä ja kaikki aiheesta kiinnostuneet, olemme iloisia voidessamme kutsua sinut ja organisaatiosi HyvinvointiAgoralle. Osallistumalla HyvinvointiAgoralle kuuletkin moniäänisen tilannekuvauksen hyvinvointitoiminnasta ja sen eri toimintamalleista Suomessa, muodostat itsellesi sekä organisaatiollesi tärkeitä suhteita ja olet mukana hyvinvointiin liittyvien markkinoiden toiminnan kehittämisestä, sosiaalisten innovaatioiden synnyttämisestä ja julkisten palveluiden tehostamisesta käytävässä keskustelussa.

Lokakuun tapahtumaan osallistumalla sinä ja organisaatiosi olette tärkeä osa dialogia, joka sanoittaa hyvinvoinnin uuden aikakauden konkretiaa hyvinvointialueiden organisoituessa. Olette mukana keskustelussa, jonka pohjalta tehdään ajankohtaisia nostoja mediaan, sosiaaliseen mediaan ja yhteiskunnan päättäjille koskien hyvinvointialueiden vahvuuksia sekä hyvinvointitoiminnan esteitä ja kehityskohteita.

Keskustelu ja yhteistyö HyvinvointiAgoralla jatkuu myös tapahtuman jälkeen. Alustalla kehitetään hyvinvointialueiden toimintaa sekä erilaisten hyvinvointitoimijoiden verkostoja ja yhteistoimintaa. HyvinvointiAgoralla kuulet ja luet muista aihetta käsittelevistä tapahtumista. Saat myös kutsuja Citizen Network Osuuskunnan ja sen kumppanien järjestämille Ratkaisuklinikoille, joissa tuotetaan systemaattisen pienryhmätoiminnan kautta konkreettisia ratkaisuja ajankohtaisiin yritysten, järjestöjen ja julkisten organisaatioiden ongelmiin.