Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Helsinki
2022

Tervetuloa HyvinvointiAgoralle!

Ajankohta

Kiitos mukana
olleille!

Katso HyvinvointiAgora2022-tulokset

Katso tulokset

Yhteistyössä

Hyvinvointialueiden organisoituminen – kohti uuden aikakauden konkretiaa

Tapahtuma

HyvinvointiAgora on Citizen Network Osuuskunnan hyvinvointitoiminnan edistämiseen kehittämä kansainvälinen konsepti – tulevaisuusorientoitunut jatkuvan keskustelun alusta, joka haastaa osallistujat nostamaan kissat pöydälle, vahvistamaan hyvinvointitoimijoiden sektorirajat ylittävää yhteisymmärrystä ja löytämään kestäviä ratkaisuja hyvinvoinnin rakentamiseen.

Hyvinvointialan yrittäjä, yritysjohtaja, osuustoimintajohtaja, järjestöjohtaja, asiantuntija, liiketoiminnan kehittäjä, päättäjä ja kaikki aiheesta kiinnostuneet, olemme iloisia voidessamme kutsua sinut ja organisaatiosi HyvinvointiAgoralle (LinkedIn, Facebook) ja HyvinvointiAgora 2022 -tapahtumaan 12.10.2022 klo 13-16. Fyysisenä tapahtumapaikkana on upea Astoria-Sali Helsingin keskustassa.

Järjestäjäkumppaneitamme ovat Osuustoimintakeskus Pellervo ja Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö eli Mente sekä Muutostoimisto Ikinori Oy. Osallistumalla HyvinvointiAgoralle kuuletkin moniäänisen tilannekuvauksen hyvinvointitoiminnasta ja sen eri toimintamalleista Suomessa, muodostat itsellesi sekä organisaatiollesi tärkeitä suhteita ja olet mukana hyvinvointiin liittyvien markkinoiden toiminnan kehittämisestä, sosiaalisten innovaatioiden synnyttämisestä ja julkisten palveluiden tehostamisesta käytävässä keskustelussa.

Lokakuun tapahtumaan osallistumalla sinä ja organisaatiosi olette tärkeä osa dialogia, joka sanoittaa hyvinvoinnin uuden aikakauden konkretiaa hyvinvointialueiden organisoituessa. Olette mukana keskustelussa, jonka pohjalta tehdään ajankohtaisia nostoja mediaan, sosiaaliseen mediaan ja yhteiskunnan päättäjille koskien hyvinvointialueiden vahvuuksia sekä hyvinvointitoiminnan esteitä ja kehityskohteita.

Keskustelu ja yhteistyö HyvinvointiAgoralla jatkuu myös tapahtuman jälkeen. Alustalla kehitetään hyvinvointialueiden toimintaa sekä erilaisten hyvinvointitoimijoiden verkostoja ja yhteistoimintaa. HyvinvointiAgoralla kuulet ja luet muista aihetta käsittelevistä tapahtumista. Saat myös kutsuja Citizen Network Osuuskunnan ja sen kumppanien järjestämille Ratkaisuklinikoille, joissa tuotetaan systemaattisen pienryhmätoiminnan kautta konkreettisia ratkaisuja ajankohtaisiin yritysten, järjestöjen ja julkisten organisaatioiden ongelmiin.

Ohjelma

Klo

Tilaisuus

13.00

Avaus

Toimitusjohtaja Markus Vähälä, Citizen Network Osuuskunta

Kansalaiset hyvinvoinnin rakentajina

Keskustelua alustaa
prof. Iiro Jussila, Skillmotor Finland Oy &
toiminnanjohtaja Maria Korhonen, Mente

Yhteisöjen ja verkostojen merkitys hyvinvointitoiminnassa

Keskustelua johdattaa toiminnanjohtaja Markus Raivio, Kukunori ry

Tauko

Yrittäjyys ja yritysten yhteistyö hyvinvoinnin edellytysten luomiseksi

Keskustelua johdattaa osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, Osuustoimintakeskus Pellervo ry

Päätössanat ja kutsu tuleviin tapahtumiin

Toimitusjohtaja Markus Vähälä, Citizen Network Osuuskunta

16.00

Lehdistötilaisuus

Puhujat

Markus Vähälä

Toimitusjohtaja, Citizen Network Osuuskunta

Markus Vähälä on sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden ja kansalaistoiminnan pitkäaikainen kehittäjä. Markus on kehittänyt lukuisia teknologisia ja sosiaalisia innovaatioita ja rakentanut verkostomaista yhteistyötä kansallisesti ja kansainvälisesti jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Markus Vähälä on luonut Suomeen systeemiseen kehittämiseen, media-alan kehittämiseen, kokeilukulttuuriin ja muutosmuotoiluun perustuvia hyvinvointipalveluja ja ratkaisuja niin järjestöjen, julkisten ja yksityisten yhteisöjen kanssa. Markus tuo yhteen mielenterveyden, inkluusion ja yhteisötyön muutosagentteja ja on aktiivisesti mukana Suomen sosiaali- ja terveysalan rakentamisessa monin eri tavoin.  Markus on Suomeen rekisteröidyn kansainvälisen Citizen Network osuuskunnan perustaja ja toimitusjohtaja. Citizen Network tavoittaa yli 240 organisaatiota ja 800 kehittäjää ympäri maailmaa yli 30 maassa. Osuuskunta tukee kansainvälistä verkostomaista toimintaa mm. yhteisödemokratiaan, perustuloon ja yksilölliseen sekä yhteisölliseen tukeen liittyen.

Iiro Jussila

Professori ja liiketoiminnan kehittäjä, Skillmotor Finland Oy

Jussila on omistajuustohtori ja tieteen kesyttäjä, joka toimii liiketoiminnan kehittäjänä ja tulevaisuuden organisaatioiden rakentajana Skillmotorilla. Viimeksi kuluneen vuoden aikana Jussila on valmentanut ja sparrannut järjestöjen, osuuskuntien, pk-yritysten ja paikallisten yhteistyöelinten ylintä johtoa mm. omistajuuteen, hallintorakenteisiin, hallitustyöhön, johtoryhmätyöhön ja johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jussila on myös LUT-yliopiston johtamisen ja organisoinnin professori erikoistumisalueenaan systeeminen muutos. Hän on tutkinut ja kehittänyt jäsenpohjaisia organisaatioita ja erilaisia yhteistyömalleja kaikkiaan jo noin kaksi vuosikymmentä.

KariHuhtala

Osuustoimintajohtaja, Osuustoimintakeskus Pellervo

Kari Huhtala on osuuskuntien yhteistoiminta- ja palvelujärjestö Osuustoimintakeskus Pellervon osuustoimintajohtaja sekä ruotsinkielisen sisarjärjestön Finlands Svenska Andelsförbundin toimitusjohtaja. Pellervolla on runsaat kaksisataa jäsentä, joista merkittävimmät ovat kuluttajaosuuskuntia, osuuspankkeja, keskinäisiä vakuutusyhtiöitä sekä elintarvike- ja metsäalan osuuskuntia. Huhtalalla on 20 vuoden kokemus sekä alkavien että toiminnassa olevien osuuskuntien kehittämisestä, konsultoinnista ja valmentamisesta. Hänellä on myös pitkä kokemus järjestöjen ja muiden jäsenpohjaisten organisaatioiden johdon ja hallinnon kehittämistä sekä käytännön toimijana että tutkijana. Huhtalan erityisosaamista on hyvä hallinto, hallitustyöskentely ja hallituksen valintaan liittyvät prosessit. Sotealan osuuskunnat ja muut yhteenliittymät ovat viime vuosina olleet vahvasti esillä Osuustoimintakeskus Pellervon kehittämistyössä ja julkisessa keskustelussa. Huhtala näkee, että osuustoiminnalla on annettavaa sotealan palvelutarjonnassa esimerkiksi public-private mallilla.

MarkusRaivio

Toimitusjohtaja, Ikinori Oy

Markus on kansainvälisesti tunnettu yhteiskunnallinen yrittäjä, järjestöjohtaja ja kouluttaja. Hän on suomalainen sosiaalinen innovaattori ja kansainvälisen yhteiskunnallista yrittäjyyttä tukevan Ashoka verkoston ensimmäinen suomalainen Ashoka fellow. Markus toimii 43 suomalaisen mielenterveys-, vammais- ja kansalaisjärjestön Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto Kukunori ry:n toiminnanjohtajana sekä Kukunorin omistaman Ikinori Oy:n toimitusjohtajana. Muutosmuotoilutoimisto Ikinori kehittää vaikuttavia muotoiltuja ratkaisuja yhteisöjen, kuntien ja hyvinvointialueiden osallisuus- ja muutostarpeisiin. Markus johtaa Kukunori ry:n Pokka-arviointialustan tiimiä. Pokka on käytössä jo yli 100 suomalaisessa organisaatiossa ja on monipuolinen hyvinvoinnin arviointialusta. Pokka tekee arvioinnista, seurannasta ja tiedolla johtamisesta helppoa ja vaikuttavaa. Markus Raivio fasilitoi Suomen suurinta työelämän mielenterveyttä edistävää Mielenturvaa-verkostoa, johon kuuluu 53 suomalaista yhtiötä, yhteisöä, ammattiliittoa ja kuntaa. Markus Raivio on myös tunnettu monitaitoinen muusikko sekä taide- ja kulttuurialan hyvinvoinnin kehittäjä.

MariaKorhonen

Toiminnanjohtaja, Mente

Maria Korhonen johtaa toipumista tukevia mielenterveyspalveluita sekä Hyvinvointia edistävää toimintaa Yhteiskunnallisen yrityksen kontekstissa. Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö eli Mente Palvelut on toiminut yli 30 vuotta Sote- ja Hyte-työn parissa kansalaisen mielenterveyden asialla. Menten tavoitteena on lisätä palveluiden käyttäjän ja kuntalaisten elämän ja arjen hallintaa, toimintamahdollisuuksia sekä osallisuutta. Mente on Sociala Oy:n etuosakas ja uuden ajan työllistäjän EskoTyö Oy:n osakas. Mente edistää yhteiskunnallisten yritysten ja järjestöjen toimintamahdollisuuksia Suomen sosiaalipsykiatristen yhteisöjen keskusliiton SSYK jäsenenä. Maria on kiinnostunut arvopohjaisen liiketoiminnan ja yritysvastuun kehittämisestä,  sosiaali- ja terveyspalveluiden aidosta monituottajuudesta sekä palveluiden kustannusvaikuttavuudesta.

Ilmoittaudu

Early Bird
–ilmoittautuminen

Päättynyt

149€

129€

Arvonlisäveroton

Ilmoittautuminen

Päättynyt

149€

Arvonlisäveroton

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla
pääsymaksu heti tai valitsemalla "Maksu laskulla".

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Muussa tapauksessa ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat käyttäen "Maksu laskulla" -toimintoa. Tällöin saat vahvistusviestin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Lähetämme laskun erikseen sähköpostitse. Maksaessasi sinua pyydetään kirjoittamaan viestikenttään ”[Oma Nimesi] Agora22” (esimerkiksi Anni Osallistuja Agora22), jotta osaamme kohdistaa maksun nimellesi.

Mikäli edellä mainitut ilmoittautumis- ja maksutavat eivät sovellu sinulle, voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teijamarie@creativecode.fi. Kirjoita aihekenttään HyvinvointiAgora2022 ja viestikenttään oma nimesi, organisaatiosi ja osoitteesi. Tässä tapauksessa lähetämme sinulle laskun vastauksena ilmoittautumisviestiisi.Voit maksaa osallistumisesi heti luottokortilla. Maksu toimii samalla ilmoittautumisena. Stripe-palvelu ei edellytä sinulta kirjautumista. ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Mitä tapahtuu maksun jälkeen?

Suoritettuasi maksun onnistuneesti, saat lipun tapahtumaan sähköpostitse. Saapuessasi tapahtumaan pyydämme Sinua näyttämään henkilöllisyystodistuksen, kuten ajokortin tai passin sekä sähköpostiisi lähetetyn vahvistuksen.

Etkö saanut sähköpostia?

Mikäli ilmoittautumiseesi liittyvää vahvistusviestiä ei ole tullut antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ole meihin yhteydessä. Huomaathan, että viesti voi päätyä roskaposteihin, tarjouksiin tai muuhun vastaavaan sähköpostikansioon.

Tapahtumapaikkana upea ja historiallinen Astoria-sali

HyvinvointiAgora2022 järjestetään upeassa, yli 100-vuotiaassa Astoria-salissa Iso-Roobertinkadulla Helsingissä.